Ahogy megígértem, itt az újabb adag idézet. Ezúttal azok kedvében szeretnék járni, akik valamilyen csalódáson mennek keresztül, és reményre, új fényre várnak az életükben.

Íme:

Ez az egy élet adatott neked. Keresd, hogyan nőhetnél tovább, sose veszítsd el bátorságodat, miközben utadon jársz! Gyengeséged váltsd erőre, törött cserepeiből alkosd újra életed. Sose a múlt alapján mérd a jövőt, hagyd, hogy emlékké legyen, s rád ragyog a jövő ígérete.
 Linda E. Knight
 
Engedd, hogy a kudarc
Rávilágítson a legfőbb
tanulságra:
Minden naplemente
Egy nagyon, nagyon fényes
És erőteljes napfelkelte kezdete.
 Sri Chinmoy
 
A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.
 Paulo Coelho
 
 
Az életnek minden öröme csak por és hamu, és az örömnek előzetes érzése - a remény - sokkal édesebb, boldogítóbb, mint maga az öröm, mert ha elértük, amire vágytunk, meghal a vágy, és vele az öröm is.
 Percival Christopher Wren
 
Nem elég szeretni valakit. Bátran kell szeretni. Úgy kell szeretni, hogy tolvaj szándék, vagy törvény, isteni, világi törvény ne tehessen e szerelem ellen semmit. Nem szerettük egymást bátran... ez volt a baj.
 Márai Sándor
 
A boldogság egyik nagy akadálya az, hogy túlságosan nagy boldogságot várunk.
 Bernard le Bovier de Fontenelle
 
Az ember nem fedez fel új világrészeket, ha nincs mersze az ismert partokat maga mögött hagyni.
 André Gide
 
Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.
 Gabriel García Márquez

 

Címkék: idézetek idézet remény csalódás szerelmi bánat szerelmi csalódás szerelemes idézetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szepvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr391385620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2009.09.17. 08:41:35

Nagyon jó idézetek!
Főleg az utolsó!...
süti beállítások módosítása